Ralph

Dreamlight – Kärleksdrömmerier

Dreamlight – Kärleksdrömmerier
(samlingsutgåva 2003)
Ralph Lundsten

Målning av Pierre-Auguste Renoir.

Att drömma är att skapa och att drömma om det man saknar är oerhört viktigt! Därigenom skapas en möjlighet att det drömda uppfylles! Tänk på att det man önskar och vill tillräckligt starkt, brukar bli uppfyllt – i en eller annan form!

Det finns olika slags kärlek att drömma om; till någon eller något, till naturen eller kosmos – ibland till själva varat, livet. Att drömma fram glädje och lycka är stort och den dag då man kan känna kärlek för allt och alla – då är man en fulländad kosmisk varelse!!!

Minns i Drömska dagar hur ni sprang på era vilsna små ben ned till havet för att leka och bada, hur tillvaron var en symfoni av dofter, färger, röster och ljud – ett hav av brusande liv!

Song from Beyond är en hälsning det vemodsfulla bortomlandet. Där blandas nya längtor, med kärlek och saknad till det som varit har – avsked och möten förenas i det tidlösa landet.

Alpha Ralpha Boulevard är en i rymder svävande fantasigata. Dess sträckning i tid och rum kan förbrylla den människa, som mera är inställd på livsförenklingar än på att finna harmoni med och i alltet. Alpha Ralpha Boulevard är i början en smal och svårframkomlig stig, som går emellan och förenar hjärnans hemisfärer. Allt efterhand växer stigen till väg, går igenom inre och yttre rymder, passerar förfluten tid, nutid och framtid och blir så småningom till den majestätiska, mäktiga boulevard där alla befriade känslor och visioner ryms tillsammans. Långt borta i ett avlägset fjärran tonar den sedan ut, blir allt overkligare för att slutligen förlora sig i oändlighetens dis.

I Hjärtats smultronställe kommer glömda drömbilder och ungdomsminnen åter. Den första skoldagen, den första förälskelsen och den där gången… Gungstolen gungar ivrigt, gungstolen vaggar till ro – allt medan pendylen stillsamt mäter tidens gång.

Dags för ljufva sinnligheter i Seventeen Forever, känn Dig som den eviga sjuttonåring Du egentligen är…

Tillbaka till musiklistan

© 2013 Ralph Lundsten