FanSocietyUtvald

Andromeda Fan Society

Andromeda Fan Society (AFS) är ett okonventionellt sällskap för dem som roas av och älskar den musik som kompositören, konstnären och visionären Ralph Lundsten framställer i sin studio Andromeda, belägen i hans rosa sagoslott Frankenburg.
Ralph skapar en musik som är fri i tid och rum, som för oss både till trollskogen och kosmos oändlighet. Upplev huldrans och strömkarlens värld och res i fantasins stjärnbeströdda rymder. Hans musik ger oss en glädjefull existensiell insikt, där lek och allvar, skratt och visdom förenas i ett kärleksfullt ljus. Vad Du får är mer än musik – det är ett sätt att leva och känna glädje, att känna att livet är oändligt!
Sällskapet bildades i februari 1982 och har bl.a. som syfte att ge människor med en i grunden positiv livssyn tillfälle att bättre lära känna musiken, tankarna bakom den – och varandra!
Genom denna hemsida får ni reda på vad som händer kring och med Ralphs musik, vad som är på gång i Andromedanska sfärer och möjlighet att kommunicera med varandra. I vår AFS-bulletin kan ni delta med artiklar, dikter och roliga idéer.

Naturligtvis vill vi också ge Ralph Lundsten och hans musik uppmärksamhet, uppmuntran och uppskattning – en ringa gengåva för den kärlek och glädje, den känsla av närhet till jord och rymd, dåtid, framtid och Nu som hans musik förmedlar.

Vi har ingen medlemsavgift! Beställ därför CD och böcker, och sänd våra vykort till dina vänner. Fina presenter!

Anmäl dig till Ralph Lundstens och Andromeda Fan Societys e-postlista!