Ralph

The Dream Master

1979–2008
Ralph Lundsten


Ralph Lundsten – The Dream Master

Livet är som­ en dröm! Kanske är hela tillvaron den kosmiske skaparens dröm, som genomtränger alla nivåer och dimensioner!
Dream Master är var och en av oss – jag som drömskapat denna musik, Du i vars inre den får liv! De som levt före Dig, De som kommer efter, De som står Dig nära och De som är Dig främmande – alla är de Drömmästare!!
Var och en av oss lever i vår egen dröm, som både är avskild från och förenad med andra varelsers drömmar! Fulländningen eller Paradiset måste vara när alla våra olika drömmar passar ihop och förenas till ett kosmiskt ljus och en oändlig kärlek!!
Musik är ett drömmens språk och The Dream Master är mitt försök att skapa en mångfasetterad dröm, i vilken alla kan känna igen sin egen drömlängtan, kanske rentav sina egna drömmar: om evighet, om kärlek, om att ha roligt, och om att ha drömmar!!!

Att drömma är att skapa – att skapa är att drömma!!!
Dröm väl!!!

Ralph Lundsten
Andromeda-studion i Juni månad, Anno 1986

Sjöjungfrurs sång
I sagor och myter förtäljes det ofta om sjöjungfrurnas undersköna och förrädiska sång, som lockade sjömännen och skeppen att gå under. Men hur vet någon det? Fanns det några vittnen? Icke så!!!
I detta ”vågspel” och genom denna musik får Ni uppleva den ljufliga händelseföljden, när de kärlekskranka sjömännen lyckades komma i land och där fann sina drömquinnor…

Dawning of the Earth, opus 443, 1989 (omarbetad och utgiven 1995)
Jordens gryning, med kokande vulkaner, lavahav och meteoritnedslag som skulpterar planeten – sakta börjar livet spira på moder jord.

Tillbaka till musiklistan

© 2013 Ralph Lundsten